VISIE TANDARTS TRAA
Veel mensen zien op tegen een bezoek aan de tandarts. Een goed verzorgde en gezonde mond draagt bij aan de algemene gezondheid en persoonlijk welbevinden. We stellen onszelf daarom ten doel het bezoek aan onze praktijk prettig en gemoedelijk te laten verlopen. We stellen ons gastvrij op en nemen graag de tijd voor persoonlijke voorlichting en voorbereiding zodat de behandelingen soepel verlopen. We doen ons werk met passie en plezier en handelen als gastheren en gastvrouwen.

We bieden al onze cliënten optimale, complete en integrale tandheelkundige zorg middels het teamconcept. Door middel van heldere communicatie, gemoedelijke benadering en werkwijze creëren we een omgeving waarbij het fysieke en emotionele welzijn van alle betrokkenen optimaal kan functioneren. Het team is dusdanig georganiseerd dat alle praktische zaken door ondersteunend personeel wordt uitgevoerd. Gespecialiseerd en goed opgeleid tandheelkundig personeel kan hierdoor alle aandacht geven aan de beste zorg voor onze gasten. 

COMPLETE ZORG
Onder complete zorg, verstaan we algemene tandheelkunde met meerdere specialisaties op een hoog niveau bedreven en geïntegreerd met elkaar zodat de kwaliteit en service optimaal worden gerealiseerd.

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN TANDARTS IN SCHIJNDEL

In 2011 zijn we, met medewerking van de Vincentius vereniging (voedselbank), gestart met het project TandKans om kwetsbare groepen in Schijndel te helpen. Vanwege beperkte financiën hebben deze mensen vaak al lang geen noodzakelijke mondzorg genoten. We geloven dat een gezond en verzorgd gebit bijdraagt aan de algemene gezondheid, een positief zelfbeeld versterkt en bovendien de kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Klanten van de voedselbank Schijndel worden voor dit project door een coördinator van de Vincentiusvereniging geselecteerd. De geselecteerde mensen worden vervolgens door ons gratis en belangeloos geholpen. We zijn bijzonder dankbaar, en ook wel een beetje trots, dat we sinds de start van het project al veel mensen hebben kunnen helpen aan een gezondere mond. Naast dit project zijn we ook sponsor van de jaarlijkse lokale activiteiten paragames Schijndel en het muzikale evenement Skendel zwingt

WE ZIJN ALS KWALITEITSTANDARTS EN MONDHYGIËNIST AANGESLOTEN BIJ:
Het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)Het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten
De Internationale vereniging voor Orthodontie iaortho.org
De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van Tandheelkunde (KNMT).
Dutch Academy for Esthetic Dentistry (DAED) Nederlandse Vereniging voor esthetische tandheelkunde

krt-logo   krm-kwaliteitsregister-mondhygienisten  knmt-logo  dutch-academy-esthetic-dentistry

We horen altijd graag wat je ervaring met ons is geweest en wat we kunnen verbeteren. Laat gerust een beoordeling achter op de website Vergelijk Mondzorg.

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m donderdag
8.00 – 17.00 uur
avondopening donderdag
17.30 – 20.30 uur
Vrijdag
8.00 – 12.00 uur

ADRES

Molenhof 16, 5482HM Schijndel
T: (073) - 549 22 20
E: info@tandarts-traa.nl

 

AFSPRAAK MAKEN

elke werkdag 9.00 - 13.30 uur

telefonisch of direct online:

 AFSPRAAK MAKEN

 

INSCHRIJVEN

 

SPOED

 

orthoschijndel

mondzorgmolenhof

 

 
krt-kwaliteitsregister-tandartsenvereniging-tandartsen-orthodontie

 facebook-tandarts-traa-schijndel